Ons bedrijf

Bloembinderij De Wetering is gevestigd aan de Pastoor Ohllaan 15, in het centrum van Vleuten. Onze naam is afgeleid van de Vleutense Wetering, een watergang die achter ons pand loopt en gevormd wordt door een deel van de oude loop van de rivier de Rijn.

Onze winkel
Onze moderne winkel geniet een goede naamsbekendheid en heeft klanten uit de hele regio. Wij hebben een ruim assortiment aan bloemen, planten, potten, vazen en diverse soorten glaswerk en kleine cadeauartikelen. Wij zijn dealer van onder andere de trendy merken PTMD, DutZ Collection, Bob Design, Luimes en Luimes en Jelle Quint en Brynxz.

Het creatieve team van Bloembinderij de Wetering maakt aparte, klassieke en trendy boeketten en bloemstukken. Heeft u onze bloementaarten al gezien? Altijd een succes om cadeau te geven en te krijgen! Bloembinderij De Wetering is specialist in bruidswerk en rouwarrangementen.

Bedrijven
Voor vele bedrijven in de regio verzorgen wij de abonnementen zoals balieboeketten, maar ook boeketten of bloemstukken voor speciale gelegenheden. Bedrijven kunnen hun bestellingen eenvoudig via de mail of fax met ons bestelformulier doorgeven!

Inkoop
Wij kopen onze bloemen minimaal 4x per week vers in bij onze groothandel Van Vliet op de veiling in Ede. De bloemen worden ingekocht op de bloemenveilingen Aalsmeer, Ede en Rijnsburg.

Duurzaamheid en milieu
Wij kopen steeds meer bloemen in die voldoen aan het keurmerk MPS (Milieu Project Sierteelt) en FFP. Hiermee zorgen wij ervoor dat onze bloemen en planten duurzaam zijn geteeld en voldoen aan hoge eisen op gebied van milieu, zoals verbod op verven van bloemen, minder chemische gewasbeschermingsmiddelen, milieuvriendelijke verpakkingen, verantwoord water verbruik en sociale aspecten. En dat is precies wat de klant zoekt!
Ons Bedrijf

Ons Bedrijf

Ons Bedrijf

Snel naar

Bruidswerk Rouwwerk
Openingstijden
maandag
8.30-18.00
dinsdag
8.30-18.00
woensdag
8.30-18.00
donderdag
8.30-18.00
vrijdag
8.30-20.00
zaterdag
8.30-17.00
Adres en contact
Pastoor Ohllaan 15
3451 CB Vleuten
Tel: 030-6771733
Fax: 030-6774914